OPETUS

LADY BEGINNERS TREENIT

Matalan kynnyksen golftreenit johon voi tulla kokeilemaan golfia ensimmäistä kertaa, hakemaan tatsia tauon jälkeen tai herättelemään uutta innostusta golfiin.
Treenin kesto 1h mutta voit halutessasi osallistua kahteen peräkkäiseen treeniin joissa on aina eri teemat.

 

NAISGOLFARIKSI PÄIVÄSSÄ

Naisgolfariksi päivässä Green Card- alkeiskurssilla pääset hyvin jyvälle lyönnistä, pelistä ja säännöistä.

Kurssilla käydään läpi eri pelin osa-alueet ja lyönnit aina pitkistä lyönneistä puttaamiseen.

Käymme myös läpi tärkeimmät säännöt ja pelimuodot. Kurssi kestää 4h ja päättyy green cardin saamiseen. Pelaamme loppuun ainakin yhden reiän kentällä.

Kurssi käydään rennolla ja innostavalla otteella ja tavoitteena on saada kipinä syttymään golfiin!

Huonon sään sattuessa pystymme myös treenaamaan Hirsala Golfin alakerran sisäharjoittelutiloissa!

Training Days

Drive like a women- treenit

Tämän vuoden Minni&Friends teemana on saada mailanpäähän lisää nopeutta ja lyönteihin pituutta, mutta sitä tärkeämmässä roolissa on kokonaisvaltainen hyvinvointi tekemisessä. Keskitytään svingitekniikkaan ja sen helppouteen sekä lähdetään hakemaan kehon tukia fysioterapeutin voimin.

Treenataan monipuolisesti eri osa-alueita pelissä. Treeneissä pääsee myös sukeltamaan syvemmälle koko pelin filosofiaan Minnin johdolla, mentaalipuolta unohtamatta. Mikä tärkeintä – treenataan yhdessä ja nautitaan golfista!

2h kiertotreenit jossa golfia 1h ja kehonhallintaa 1h. Treenien teemat tukevat aina toisiansa.

Minnin treenipäivä

Oletteko kiinnostuneet järjestämään omalla porukalla innostavan kokonaisvaltaisen treenipäivän Hirsalassa tai Pickalassa?

Päivän ohjelmaan voi sisällyttää golftreenien lisäksi pelitreenit kentällä, tarinoita oman urani varrelta ja keskustelua golfin mentaalipuolesta.  Päivään voi myös sisällyttää Minnin pitkäaikaisen fysiikkavalmentajan Terhin vetämänä  kehonhuoltoa tai kehonhallintaa jotka tukevat erinomaisesti svingiä.