MINNI & FRIENDS- TIIMI

Minea Blomqvist-Kakko

Minni&Friends, Founder
Entinen golfammattilainen, äiti ja yrittäjä

Golf on antanut minulle suunnattoman paljon. Sain pelata golfammattilaisena 16 vuotta ja matkustaa pienen pallon perässä ympäri maailmaa pelaten maailman parhaiden naisgolfareiden kanssa. Menestyminen vaatii intohimoa, paloa ja uskoa itseensä.
Kukaan ei kuitenkaan menesty yksin. Tarvitsemme oikeat ihmiset ympärillemme.
Matkaan mukaan tarvitaan myös ripaus onnea. Sain ympärilleni aivan mahtavan tiimin, joka koostui valmentajista, managerista, yhteistyökumppaneista, perheestä ja ystävistä.
Hienoimmat muistoni ovat kohtaamiset ihmisten kanssa ja oman tiimini kanssa koetut yhteiset onnistumiset.
Tästä kaikesta syntyi idea rakentaa vahva verkosto naisen ympärille. Minni & Friends syntyi intohimosta ja näkemyksestä luoda naisille oma golfyhteisö, jossa naiset viihtyvät, ystävystyvät, oppivat, kehittyvät ja arvostavat toisiaan.
Mitä kokonainen hyvinvoiva nainen tarvitsee ympärilleen? Rakennetaan yhdessä naisen ympärille vahva tukitiimi, jossa kaikki puhaltaa samaan hiileen.
Tervetuloa mukaan. Tehdään tästä yhdessä ainutlaatuinen tarina naisille.
– Minni

Terhi Beilinson

Olen kokenut työhyvinvoinnin ammattilainen. Jo vuosikymmenien ajan olen työskennellyt työyhteisöjen, yritysten ja työntekijöiden hyvinvoinnin kehittämisprojekteissa. Olen ammatiltani työfysioterapeutti, työnohjaaja ja pilates- ja rentoutusohjaaja. Minulla on paljon kokemusta myös liikkujien ja urheilijoiden kanssa työskentelystä.

Tuula Styrman

Tuula on toiminut hyvinvointitaitojen valmentajana ja kouluttajana yli 30 vuotta.
Tuula on erikoistunut erityisesti palautumiseen, kunnioittavaan kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Hän on kirjoittanut Kunnioittavan kosketuksen käsikirjan sosiaali ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuula kouluttaa ja kehittää palveluita ja palautumisen keinoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekee yksilövalmennusta ja hoitotyötä

STENNA WESTERLUND

PGA Golf Pro

Minulla on takana yli 20 vuoden kokemus golfista ja vahva tausta maajoukkue- ja ammattilaispelaajana. Oma intohimo pelaamiseen ja kilpailemiseen vaihtui opettamisen maailmaan, jossa koen olevani omassa elementissäni. Haluan auttaa muita kehittymään ja innostumaan golfista. Olen toiminut Master Golfissa golfopettajana vuodesta 2010. Pidän kovasti työstäni ja suhtaudun siihen suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Kehitän itseäni jatkuvasti erilaisissa koulutuksissa ja rakastan uuden oppimista.

Minulla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia kehittymään ja pääsemään omiin tavoitteisiin. Haluan tarjota onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimisen tunteita. Opettajana olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja opetukseeni on helppo tulla.
Vahvuuksiani opettajana ovat asiakkaan kuuntelu, kokonaiskuvan hahmottaminen, asioiden selkeyttäminen, vuorovaikutus sekä vahva ammattitaito.
Olen ollut etuoikeutettu, että olen saanut tehdä yhteistyötä useimpien suomen parhaiden valmentajien kanssa niin pelaajana kuin opettajana. Olen itse saanut valmentaa eritasoisia pelaajia ihan vasta-alkajista EM- tason kilpapelaajiin. Jokainen oppitunti ja jokaisen oma polku pelaajana on aina erilainen ja juuri se kiehtoo minua. Olemme kaikki yksilöitä ja meillä kaikilla on omat vahvuudet ja mahdollisuudet. Parasta työssäni on nimenomaan nähdä pelaajan kehittyminen ja uuden oppimisen ilon olipa lähtötaso mikä tahansa.

MEISTÄ

• Minni&Friends pyrkii kasvattamaan Suomen naisgolfareiden määrää kansallisella tasolla.
• Minni&Friends pyrkii uudistamaan ja viemään golfia lajina eteenpäin.
• Minni&Friends pyrkii edistämään naiseutta ja naisten hyvinvointia.
-päämääränä kokonaisvaltainen naisten hyvinvointi, sisältönä golf.
• Minni&Friends pyrkii tuottamaan mielenkiintoista ja inspiroivaa sisältöä naisgolfareille.
• Minni&Friends pyrkii tavoittamaan kaikki 40000 suomalaista naisgolfaria aktiivisella viestinnällään omissa kanavissaan -somessa, netissä ja tapahtumissa.