KEITÄ OLEMME?

Terhi toimi fysiikkavalmentajanani koko golfammattilaisuran ajan jonka lisäksi hänestä tuli urallani tärkeimpiä tukipilareita. Osat ovat nyt vaihtuneet ja valmennettavasta on tullut valmentaja. Toinen meistä nauttii eläkepäivistä ja toinen kamppailee ruuhkavuosien keskellä. Nyt on siis Tepan vuoro panostaa golfiin kun aikaa riittää.
Meitä yhdistää kehonhallinta ja golf sekä ystävyys on tullut jäädäkseen.

Minea Blomqvist-Kakko

Founder, ammattivalmentaja ja ex-ammattilaisgolfaaja

Yli 14 vuoden ammattilaisgolfarin kilpaurheilu-ura tuli päätökseen keväällä 2018 kun perheemme kasvoi toisella pojalla. Elämäni golfit ei kuitenkaan jääneet siihen vaan jatkan töitäni Minni&Roope golfkoulun ja Minni&Friends- konseptin vetäjänä.

Ammattilaisgolfarina sain matkustaa pienen pallon perässä ympäri maailmaa pelaten maailman parhaiden naisgolfareiden kanssa. Menestyminen vaatii intohimoa, paloa ja uskoa itseensä.

Kukaan ei kuitenkaan menesty yksin. Tarvitsemme oikeat ihmiset ympärillemme.

Matkaan mukaan tarvitaan myös ripaus onnea. Sain ympärilleni aivan mahtavan tiimin, joka koostui valmentajista, managerista, yhteistyökumppaneista, perheestä ja ystävistä. Olen ikuisesti kiitollinen koko tiimille yhteisestä matkasta!

Innolla odotan uusia hienoja kokemuksia lajin parissa. Sydän vetää myös yhä kilpagolfin puolelle ja opiskelin ammattivalmentajaksi Kuortaneen Urheiluopistolla. Nykyään toimin tyttöjen-ja naisten maajoukkuevalmentajana ja saan seurata läheltä mieheni Roope Kakon edesottamuksia Challenge Tourilla.

Minni&Friends syntyi intohimosta ja näkemyksestä luoda naisille oma golfyhteisö, jossa naiset viihtyvät, ystävystyvät, oppivat ja kehittyvät yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

– Minni

Terhi Beilinson

Työfysioterapeutti, pilates- ja rentousohjaaja

Vuosikymmenien kokemus työntekijöiden, liikkujien ja urheilijoiden ohjauksesta ja valmennuksesta.

Ohjaustunneilla keskitytään ryhtiin, kehonhallintaan, arkiliikkumiseen, työergonomiaan ja palautumiseen.

Ohjauksessa teoria ja käytäntö kulkevat jatkuvasti rinnakkain, jolloin jokainen voi löytää oman kokemuksensa liikkeestä.

Tuula Styrman

Hyvinvointivalmentaja ja kouluttaja

Tuula on toiminut hyvinvointitaitojen valmentajana ja kouluttajana yli 30 vuotta.
Tuula on erikoistunut erityisesti palautumiseen, kunnioittavaan kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Hän on kirjoittanut Kunnioittavan kosketuksen käsikirjan sosiaali ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuula kouluttaa ja kehittää palveluita ja palautumisen keinoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekee yksilövalmennusta ja hoitotyötä

STENNA WESTERLUND

PGA golfopettaja

Minulla on takana yli 20 vuoden kokemus golfista ja vahva tausta maajoukkue- ja ammattilaispelaajana. Oma intohimo pelaamiseen ja kilpailemiseen vaihtui opettamisen maailmaan, jossa koen olevani omassa elementissäni. Haluan auttaa muita kehittymään ja innostumaan golfista. Olen toiminut Master Golfissa golfopettajana vuodesta 2010. Pidän kovasti työstäni ja suhtaudun siihen suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Kehitän itseäni jatkuvasti erilaisissa koulutuksissa ja rakastan uuden oppimista.

Minulla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia kehittymään ja pääsemään omiin tavoitteisiin. Haluan tarjota onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimisen tunteita. Opettajana olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja opetukseeni on helppo tulla.
Vahvuuksiani opettajana ovat asiakkaan kuuntelu, kokonaiskuvan hahmottaminen, asioiden selkeyttäminen, vuorovaikutus sekä vahva ammattitaito.
Olen ollut etuoikeutettu, että olen saanut tehdä yhteistyötä useimpien suomen parhaiden valmentajien kanssa niin pelaajana kuin opettajana. Olen itse saanut valmentaa eritasoisia pelaajia ihan vasta-alkajista EM- tason kilpapelaajiin. Jokainen oppitunti ja jokaisen oma polku pelaajana on aina erilainen ja juuri se kiehtoo minua. Olemme kaikki yksilöitä ja meillä kaikilla on omat vahvuudet ja mahdollisuudet. Parasta työssäni on nimenomaan nähdä pelaajan kehittyminen ja uuden oppimisen ilon olipa lähtötaso mikä tahansa.

MEISTÄ

• Minni&Friends pyrkii kasvattamaan Suomen naisgolfareiden määrää kansallisella tasolla.
• Minni&Friends pyrkii uudistamaan ja viemään golfia lajina eteenpäin.
• Minni&Friends pyrkii edistämään naiseutta ja naisten hyvinvointia.
-päämääränä kokonaisvaltainen naisten hyvinvointi, sisältönä golf.
• Minni&Friends pyrkii tuottamaan mielenkiintoista ja inspiroivaa sisältöä naisgolfareille.
• Minni&Friends pyrkii tavoittamaan kaikki 40000 suomalaista naisgolfaria aktiivisella viestinnällään omissa kanavissaan -somessa, netissä ja tapahtumissa.